Publicat a http://amoraescena2.blogspot.com/2010/10/taller-del-18-de-maig.html

Amb "cert" retard, però arriba. Una de les últimes sessions del curs passat va ser la pluja de paraules i/o idees. Primer provàrem amb paraules que els suggerira el concepte de COS. Va costar, era com si estiguéren una mica rígides, però quan es van soltar....

càries, cul d'ànec, estria-, tirar-, semblar+, mamella +, pit+, llavis+, cadera-, grossa, mà+,
agafar+, bonica+, patiment-, moc-, parquinson-, enana-, paella-, escotex-, ballar+, cara cul-
ratapenada-, gra-, cabells+, boca xancla-, morrocony-, cara cràter- , dents conill-, prima+, unicella-, córrer+, cel.lulític-, pelo tieso-, cul-menut-, cama-grossa-, lleig-, orellut-, preciós+, artrosi-4 ulls-, esbelt+ , morena+, pèl-roja+, olorar+, botar+, punta oberta-, trencar-, dumbo-, manco-, guerxo-, provar+, calb-, veure+, carnós-, lorza-, sentir+, morrocony-, cara cul-..

Bé, vosaltres, lectors i lectores, podeu treure les vostres pròpies conclusions. Nosaltres ja ho férem!http://amoraescena2.blogspot.com/2010/10/els-estereotips.html

Tot seguint amb el taller, la fase següent va ser elaborar una mena de retrat robot d'allò que seria, més o menys, "una tia bona i un tio bo". El resultat del treball -no del saborós debat que s'establí al grup!-. En principi només es fa referència a la part física... ja veurem quan parlem d'altres coses.

TIA BONA (prototipus)
*cos 10 - proporcionada
*90/60/90
*pits grans - més o menys 90
*està prima (no grossa)
*caderes al igual del pit
*cabells llargs
*ulls grans i vius
*cames llargues
*carn prieta
*llavis carnosos
*pell suau
*cul redó i alt
*depilada
*broncejada
COMENTARIS DELS COMPANYS
És segon el 'prototipo' de cadascun. No té defectes molt destacables i si els té els amaga molt bé. Sap resaltar els seus punts forts.)
TIO BO (prototipus)
*Alt (1'85)
*musculós (marcat) - pectorals, abdominals, braços
*mans grans
*esquena ampla
*fort
*cabells curts
*bon paquet
*somriure profident
*cames fortes
COMENTARIS DEL COMPANYS
Que no tinga pèls al pit, això de pelut era abans, ara ja no. Es més fàcil el 'prototipo' de dona que de mascle. Està més definit el de dona..
external image 5897752917412801037-3849718615457235496?l=amoraescena2.blogspot.com

14 d'octubre 2010 at http://amoraescena2.blogspot.com/2010/10/els-rituals.html

La proposta per al taller del pròxim dimarts és treballar els rituals. Segons la viquipèdia, un "ritual és el conjunt de ritus i fórmules que cal observar en un culte; agrupa una sèrie d'accions, realitzades principalment pel seu valor simbòlic .(...)
Els rituals es realitzen per diverses raons, tals com l'adoració d'un déu en el context d'un ritual religiós, o simplement per denominar a una acció quotidiana que es repeteix des de fa molt temps com, per exemple, després de llevar-se al matí obrir les finestres. Els rituals responen a una necessitat, en el cas dels religiosos per demanar a un déu la millora en la collita o una cacera abundant, o rexternal image piper-heidsieck-le-ritual.jpgesponen a un costum en el cas dels ritus quotidians.
En psicologia el terme "ritual" en ocasions es refereix a una acció o sèrie d'accions que una persona realitza en un context ja que no tenen un altre propòsit o raó aparent"
Nosaltres treballarem els ritual quotidians que tenen a veure amb els nostres cossos per tal de fer evident allò que normalment no ho és, aquelles coses que fem d'una manera mecànica i que afecten a la nostra mirada sobre nosaltres mateixes i sobre la resta.
Per si us queden dubtes que cada matí l'iniciem amb determinats rituals, feu una mirada -amb molt d'humor- a aquesta pàgina de web de la belleza mujer activa

external image 5897752917412801037-3108708452942982860?l=amoraescena2.blogspot.com

. Enviat per Xaro.